Ds Car Care


Veldstraat 30/2 9630 Munkzwalm
0486149098 Klik om te bellen

Over Ds Car Care

Waarom is Ds Car Care de beste keuze voor jou?

Voor een basis wasbeurt of uitgebreide detailbehandeling van uw voertuig, geen enkele job is te groot of te klein, iedere behandeling wordt met dezelfde precisie en passie aangepakt om een zo perfect mogelijk resultaat te bekomen. Alle behandelingen staan in het teken om het voertuig terug naar nieuwstaat te brengen met maximaal behoud van bescherming. Bij het verwijderen van bijvoorbeeld (was)krassen, wordt de lichtst mogelijke productcombinatie gebruikt om de bestaande vernislaag zo min mogelijk te minimaliseren. Na bijvoorbeeld een lakcorrectie kan U opteren voor een bijkomende bescherming in de vorm van een wax of een keramische coating. Bij deze laatste wordt een vuil- en waterafstotende laag aangebracht over de wagen, waardoor het voertuig minder snel vuil zal worden en zich veel makkelijker zal laten wassen.

Meer over Ds Car Care:

DS CAR CARE is het resultaat van een jarenlange passie voor nette, krasvrije wagens. Door de jaren heen op verschillende vlakken opgeleid en bijgeschoold om de beste service mogelijk te bieden. Dit alles met de beste materialen en produkten, zorgvuldig geselecteerd en getest.

Bij DS CAR CAR doen we echter geen volledige polijstbeurten voor 150€, heeft U er toch een gevonden en laten uitvoeren, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen nog voor U herstellen.

Foto's

Ds Car Care in het kort

Wassen vanaf

Minder dan € 5

Was- / reinigingsmogelijkheden

Automatten reinigen
Bodemwassing
Dashboard reinigen
Droging
Hogedruk reiniging
Keramische coating
Laten poetsen
Stofzuigen
Velgen
Wax

Zaterdag geopend

Ja

Zondag geopend

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Ds Car Care


Veldstraat 30/2 9630 Munkzwalm
0486149098 Klik om te bellen